Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Tradičné stavanie mája 2023

GALÉRIA
Dátum: 20.04.2023
Autor: Obec Veľký Lapáš
Tradičné stavanie mája 2023

30. apríl 2023

Slniečko sa nám opäť schováva za mraky, ale prinášame Vám na rozveselenie zopár záberov zo slnečnej nedele, kedy sa nám spoločnými silami podarilo postaviť náš máj, tak ako voľakedy, za pomoci lana a rebríkov. Švárny, štíhly a vysoký!
Pevne verím, že ste sa aj vy cítili dobre. Ak by sme chceli poďakovať všetkým, ktorí priložili ruky k dielu, boli by sme tu až do večera, tak v krátkosti ďakujem DJ Adamovi za to, že nás skvelou hudbou zabával, rodine Levických za krušpán, FS Rapkáčik za uvitie venca a všetkým tým či chceli, či nechceli byť menovaní, ktorí pomohli a bez ktorých by sme to nedotiahli do zdarného konca. Samozrejme všetkým statným chlapiskám a detiskám za to, že postavili máj na prvý šup, hrdinovi na rebríku, ktorý zvesil lano a som rada, že môžem poďakovať i celému tímu zamestnancov OcÚ, ktorí opäť ukázali, že vedia, čo majú robiť. A ako sa vraví, niet akcie bez ľudí. Takže najväčšia vďaka patrí Vám, návštevníkom, ktorí ste si priniesli dobrú náladu a prišli ste sa s nami zabaviť. Vidíme sa!
 
Zábery z vtáčej perspektívy si môžete pozrieť na nasledovnom linku:
 
 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.