Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Chodník na malý Lapáš

Vyriešený
Prijatý: 21.09.2022
Zodpovedaný: 22.09.2022
Autor: Ivan Gál
Zodpovedal: Obec Veľký Lapáš

Podnet:

Kto z obce kontroluje práce na tomto chodníku? Prečo sa všetko bagruje a nič nekompletuje ? Prečo sme myčo sa nás to týka neboli písomne upovedomeny o sôdzach keď sa to prejednavalo? Nie každý je doma keď vyhlasuje té! prečo výjazdy do dvorov nerozbyjaju posledné? Všetci sa teraz schovávaťe zodpovedný!prečo sa všetky mosteky neprerusuju z chodníkom to sa bude obchádzať?


Odpoveď:

Dobrý deň pán Gál,

chodník na "Malolapášskej ulici" sa začal riešiť na podnet občanov tejto lokality pred dvomi rokmi. Výstavba bola odsúhlasená zastupiteľstvom a riešila sa niekoľkokrát na zasadnutí. Informácie a kompletný projekt s dokumentáciou sa zverejňovali na stránke obce. Na webovom sídle obce bola vyvesená v čase začatia stavebného konania verejná vyhláška. Pri investičných činnostiach ako prostriedok informovania máme informačné tabule a web je takou istou tabuľou, neinformujeme osobne jednotlivých občanov.  Taktiež sme informovali rozhlasom a sms. V prípade, že nemáte čas ako uvádzate, máte možnosť sa prihlásiť na webovom sídle obce a využívať sms správy, alebo si stiahnuť mobilnú aplikáciu, ktorá pravidelne informuje o dianí v obci. Projekt realizuje spoločnosť INEX Hausgarden, ktorá bola úspešná pri VO, kde stavebný dozor zabezpečuje Ing. Starovič Peter, stavbyvedúci Ing. Blaško Marek a za obec stavebná komisia.

S pozdravom,

Babalová Katarína.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.