Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Uvítanie detí do života 2023

GALÉRIA
Dátum: 21.04.2023
Autor: Obec Veľký Lapáš
Uvítanie detí do života 2023

Uvítanie detí do života 2023

V piatok 14.04.2023 sa obec Veľký Lapáš po viac ako troch desaťročiach vrátila k milej tradícii vítania novorodencov a uvítala do života najmenších občanov našej obce narodených v r. 2022! V minulom roku k nám pribudlo 35 novorodencov, z toho 10 dievčat a 25 chlapcov. Prinášame Vám zopár záberov zo slávnosti. Zároveň by sme chceli poďakovať všetkým rodičom, ktorí sa spolu s detičkami napriek nečasu slávnosti zúčastnili, p. starostke Ing. Kataríne Babalovej, poslancom Obecného zastupiteľstva, p. Martinovi Halásovi a Mgr. Veronike Zeleňákovej, Peťkovi Šrankovi za kultúrny program, našej pani fotografke, Ing. Zuzke Sitášovej za fotografie a tiež všetkým, ktorí nás poctili účasťou, či už priamo na slávnosti alebo pri jej prípravách.

Detičkám v mene obce ešte raz prajeme hlavne veľa veľa zdravia, teplý domov, veľa radosti a pohody v kruhu milujúcej rodiny a priateľov, rodičom veľa trpezlivosti a múdrosti a nám všetkým, aby z nich vyrástli občania, na ktorých raz budeme môcť byť hrdí a prispejú k tomu, aby sme boli na Lapáši ako jedna veľká rodina!

Zároveň prosíme rodičov detičiek, ktorí sa slávnosti nezúčastnili, aby si drobný darček na pamiatku vyzdvihli v pracovných dňoch na Obecnom úrade vo Veľkom Lapáši najneskôr do 20. mája 2023.

 

 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.