Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pripravujeme kalendár podujatí na rok 2024

SÚBOR
Dátum: 26.10.2023
Autor: Obec Veľký Lapáš

Pripravujeme kalendár podujatí na rok 2024

Ako ten čas rýchlo letí!!!

Ani sme sa nenazdali a sme tu opäť pri plánovaní podujatí na rok 2024! Veríme, že tak ako nám i Vám kalendár pomohol pri plánovaní práce a úloh pri organizovaní podujatí. Je super, keď si nemusíte držať všetky termíny v hlave! Ako sme predvídali, aktivít, ktoré sa v obci zrealizovali, bolo v skutočnosti viac. Niektoré vyskočili neplánovane, či už následok tak veľmi vítanej občianskej iniciatívy alebo spolupráce s inými subjektmi. Každopádne budeme radi, ak nám už teraz, popritom, ako listujete v kalendári a plánujete svoje aktivity na budúci rok, dáte vedieť.

Následne pripravíme spoločný kalendár podujatí v našej obci!

Bude slúžiť nám všetkým, ale i návštevníkom našej obce, inštitúciám či spolupracujúcim subjektom. Nie každý "žije" na internete, a práve preto by sme ho radi v tlačenej verzii venovali i našim seniorom. S "hotovým materiálom" ohľadom našich potrieb v oblasti kultúrnych, spoločenských či športových aktivít je zároveň možné lepšie a reálnejšie nastaviť aj obecný rozpočet.

Vzhľadom na naše termíny poprosíme, aby ste informáciu obsahujúcu Názov podujatia, organizátorov, miesto, termín a čas konania podujatia (prípadne mesiac konania podujatia, ak presný termín ešte nie je známy, krátky popis podujatia a fotografie) posielali na e-mail: ingridsrankova@velkylapas.sk do 15.11.2023.

Samozrejme, Vašu pozvánku k podujatiu v obci radi zaradíme do kalendára podujatí na našom webovom sídle aj počas roka!

Prajeme nám spoločne veľa radosti z plánovania a bohatý kultúrno-spoločenský a športový program na rok 2024!

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Pripravujeme kalendár podujatí Veľkosť: 514.6 kB Formát: jpg Dátum: 26.10.2023